HISTORIEN OM CRICKET

Siden 2013 har Aalborg Cricket Club befundet sig i det nye arealer på Dyrskuepladsen. Deltagelsen i 2. Division Nord har været et stor succes og med mange cricket sejr til klubben, hvor man blandt andet stillede med 2 hold. I 2015 fik klubben mulighed for at prøve kræfter med hold i 1. Division og den mulighed valgte klubben at tage. En af grunde var, at der skulle være lidt mere udfordring for de aktive spiller fra Aalborg.

Man valgte ligeledes i 2015 at stille med kun 1 aktivt hold under DCF. Truppen og bestyrelsen består mest af nye spiller samt spiller fra Chang tiden. Klubben har haft fornøjelsen af tidligere spiller, som har hjulpet i tilfælde af klubben ikke kunne stille hold. Aalborg er 2. mest vindende by i Danmark gennem tiderne. 17 Senior DM guld er det blevet til. Aab 16 mesterskaber & Chang 1.

 

Cricket i Danmark har en lang historie. Mest vindende gennem tiden er Svanholm CC, som ligger i Brøndby. Aalborg er nr. 2 by på mesterskabslisten. 17 Senior DM guld er det blevet til gennem tiderne. Aab med 16 DM guld & Chang 1 DM guld.

Det officielle klubcricket i Aalborg går tilbage til 1885:Aalborg Cricket Klub 1885-1899 (forgængeren for Aab)Aab Cricket 1899-1989Aalborg Chang Cricket 1912-2000Aalborg Cricket Club, 2000-Henrik Mortensen, Aab må tilskrives pladsen som bedste og mest kendte Cricket spiller gennem tiderne i Aalborg.

For Chang var Troels Nielsen det største navn. Casper Strandvig, Per Pedersen & Jan Anker Nielsen var ligesom Troels Nielsen på det Chang hold der tog mesterskabet til byen i firserne. Aalborg CC har bedste placering som nr. 4 i Elitedivisionen og en gang vundet pokalen.

FØLG OS

For opdatering

KONTAKT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia velit a feugiat finibus. Morbi iaculis diam id tellus iaculis, eu pretium metus fermentu

Bane

Dyrskueplads, 9200 Aalborg SV, Aalborg

Parkering

Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV, ved Skalborggårdhallen

Postadresse

Østre Havnegade 8, st. tv. 9000 Aalborg

Omklædning & Cafeteria

Dyrskuevej 2, 9200 Aalborg SV