Klubnyt.
Nyheder
ACC Generalforsamling 2021 / ACC Ordinary Annual General Meeting

Aalborg Cricket Club indkalder til ordinær generalforsamling

Mandag, den 29. Marts 2021 kl. 20:00


Generalforsamlingen afholdes: Online (Teams)

Klik her for at deltage i mødet.!

I henhold til regerings forsamlingsforbud afholdes årets Generalforsamling Online. Alle indkommende forslag skal sendes til formanden på mail. 

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på: thomas_acc@hotmail.com senest den. 21.03.2021


Alle bestyrelsesposter er på valg i år.
Formand: Thomas Lorenzen – Villig til genvalg

Kasserer: Jan Anker Nielsen – Villig til genvalg
Næstformand: Qendrim Nika – Villig til genvalg
Bestyrelsesmedlem: Theo Cupido – Villig til genvalg
Bestyrelsesmedlem: Rohind Muthuselvaraj – Villig til genvalg
Suppleant: Ravi Ndra – Villig til genvalg
Revisor: Harsh Parikh – Villig til genvalg


§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Vedtægterne finder du her.!


På bestyrelsens vegne

Formand

Thomas Lorenzen

Neglebidende 40-overs kamp imellem ACC og Klit All-Stars (Olsen Cup 2020)

Værtsklubben ACC tog pænt imod Klit All-Stars til den årlige indbyrdes kamp om vandrepokalen til minde for Henning Tranholm Olesen (1944-2013). Turnering blev stiftet helt tilbage i 2013, hvor man aftalte at en gang om året, så skulle alle de ”gamle” klubmedlemmer spille en kamp med den nuværende aktivt klubhold. Indtil videre har de “gamle” formået at vinde pokalen 3 gange, hvor klubben har vundet 4 gange og i år formåede klubben igen at sikre sig en tæt sejr.

Klit All-Stars ledet af Søren Klitgaard(c) havde stillet med et stærkt hold i år, hvor Martin Sørensen(wk), Lasse Herholdt Froberg, Niels-Peter Kopperholdt, Anders Larsen, Peter Thorup, Mads kopperholdt, Tommy Jeppesen, Christian Dirkov og Thomas Lorenzen. Spiller der viste at de stadig kan være med i topniveau.

Aalborg CC med anfør Qendrim Nika(a), stillede op med Pathan Nayamul Haque, Ravi Ndra, Theo Cupido(wk), Rohind Muthuselvaraj, Monjurul leo karim, Gurkirat Singh, Ayush Bharti, Sunny vernekar, Gokula Krishnan Selvam, Syed Ahmed Tajuddinog Harsh Parikh.

Klit All-Stars vandt lodtrækning og gik til gærdet først. Martin (14) og Lasse (14) lagde godt ud fra land og Niels Peter (27), Mads Kopperholdt (18), Tommy Jeppesen med 20 point sikrede de en total på 170 point. Bedste bowler fra ACC blev Ayush med 3 for 22 og Syed med 3 for 34.

ACC gik til gærdet med Qendrim Nika (12) og Pathan (7). Anfør Q.Nika blev grebet af Keeperen Martin Sørensen på et rigtig god boldt kastet af Mads Kopperholdt. Ravi Ndra(30) som 3’ere viste sin form endnu engang at han kan batte. Theo (15) og Rohind (19) hjalp lidt på score, men acc mistede 2 hurtige gærde og Gurkirat Singh (26) samt Ayush Bharti(19), tog kampen helt tæt på og med den sidste gærde for ACC formåede de at indhente 171 point. Bedste bowler fra Klit All-Stars blev Thomas Laranzen der tog 3 gærde for 26 point. ACC sikre sig derfor en sejr og pokalen i endnu et år.

Aalborg CC vil gerne takke alle dem der deltog og dem som kom ned og kiggede ved lægterne. Vi håber at se jer alle til endnu engang fight mellem de to hold til næste år.

Følg os på Facebook (https://www.facebook.com/aalborgcricketclub/) og Instagram (https://www.instagram.com/aalborgcricketclub/?hl=da).

Aalborg's senior hold topper tabellen under DCF T20 S2 Pulje 2, Vest

4 hjemme kampe er det bleven til indtil videre for ACC, da sidste weekend havde Fredericia og Viborg på besøg ned på Dyrskuepladsen i Skalborg. Her blev det til to sejr for ACC der overbevisende viste at de havde lidt mere kvalitets cricket i sig. Denne weekend havde ACC, Kolding samt Ikast-Brande på besøg, hvor det også blev til 2 sejr.

Anfør Q. Nika har været godt tilfreds over holdets udvikling siden start af sæsonen 2020. Holdet samarbejder bedre og spillerne er indforstået med deres individuelle roller på holdet. Dette har gjort, at tingene er begyndt at hænge sammen og hver enkelt spiller får den frihed til at fokuserer på deres egne roller i holdet samt deres udvikling i sporten. Klubben og træneren Theo Cupido der i længere perioder har spillet højt niveau Cricket i Denmark har gjort et godt stykke arbejde igennem Corona-krisen, hvor de har haft noget mere tid til at fokusere på træning og udvikle de forskellige spiller end sædvanligt.

Med 4 sejr på hjemmebane hhv. over Fredericia, Viborg, Ikast-Brande samt Kolding topper ACC tabellen. Overblik og scorercards kan du finde her: http://ezapps.dk/cricket/pointstable/index

Følg os på Facebook (https://www.facebook.com/aalborgcricketclub/) og Instagram (https://www.instagram.com/aalborgcricketclub/?hl=da).

ACC Generalforsamling 2020 / ACC Ordinary Annual General Meeting

I henhold til vedtægterne indkaldes hermed til generalforsamling i Aalborg Cricket Club

Onsdag, den 17. Juni 2020 kl. 19:00

Generalforsamlingen afholdes: Filstedvejen 16, Aalborg 9000

§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på mail: dariousgreen@icloud.com senest den. 01.06 2020.

På bestyrelsens vegne

Formand

Darious Ravishangar

ACC Generalforsamling 2019 / ACC Ordinary Annual General Meeting

I henhold til vedtægterne indkaldes hermed til generalforsamling i Aalborg Cricket Club

Søndag , den 31. marts 2019 kl. 12:00

 

Generalforsamlingen afholdes: Filstedvej 16, 9000 Aalborg.

§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på mail: niika-rabor@hotmail.com senest den. 17.marts 2019.

På bestyrelsens vegne

Formand

Qendrim Nika

Olsen Cup 2018 (Til minde om Henning Tranholm Olesen)
Lørdag 29. september var der kaldt til Olsen Cup.
I år skulle det være, hvor de ”gamle” skulle vinde igen. 2×40 overs.
Til denne kamp, var der hente nye ”gamle” ind til opgøret i kraft af Jeppe Vamberg, Rasmus Lorentzen, Kenneth Ørum Kirkegaard og Marcus(Ulrik Sørensens nevø).
Dette måtte siges at være en meget stor mundfuld for Aalborg Cricket Klub.
De ”gamle” blev sendt i marken i første innings, hvilket nok ikke var en dårlig idé.
Hjemmeholdets Gurkirat Singh var bedste mand med en flot score på 57. Bedste kaster for de gamle var Marcus med 3 gærder for kun 6 point. Ganske imponerende. Men også godt kastet af Jeppe, Peter, Martin, Rasmus og Jesper. Ydermere er man nødt til at sige at ”Catches win matches”. Tommy lagde ud med en fantastisk greb og derefter så de gamle sig ikke tilbage. Alle gribe-chancer blev holdt (dem som man kom i nærheden af, ingen nævnt ingen glemt) og derfor kunne hjemmeholdet ”kun” skrabe en score sammen på 125 point for alle mand.
Efter pausen skulle de ”gamle” så prøve at jagte scoren på 125 point. Igen var der ingen tvivl om hvem der var bedst på dagen.
Marcus lavede flotte 61 not out og Peter hjalp godt til med 27.
De ”gamle” passerede dermed ACC´s score for kun 3 gærdefald.
Dermed fandt pokalen endnu engang ”hjem”, hvor den hører til, synes mange.

På vinderholdets vegne af Klitgaard all Stars
Søren Klitgaard

FCC vinder over ACC i årets North Jutland Cup 2018
ACC og FCC har i år startet en nyt lokal turnering op, som finder sted en gang om året. Kort sagt, så spilles der om en vandrepokal, som vinderholdet får lov til at gravere deres klub på samt kan den tages med hjem og beholde den i et helt år. Ligeledes uddeles der to pokaler til den mest værdig spiller (MVP) fra begge hold.

I en lidt trist regnvejrsdag gik ACC til gærdet først og med alle mænd ud inden de tilladte 40 overs kunne ACC sætte et total scorer på tavlen af 244 point. MVP-prisen fra ACC gik til Theo Cupido med en score på 37 point og 3 gærde. FCC gik til gærdet med en plan om at være ind ved gærdet i alle de tilladte overs- og så skulle runs nok komme. Mange af spillerne tog ansvaret ind ved gærder ved at gå ind og hente den høje score som ACC havde sat. Efter 39 overs og med 7 gærde ned kunne FCC passerer ACC’s score. MVP-prisen til FCC gik til Atif Jamal (c) med et flot kaste statistik: 4 gærde for 32 point og 5.2 overs og 67 point.

Efter en vellykkede North Jutland Cup 2018, ser begge klubber og hold frem til næsteårets indbyrdes cricket kamp.