Klubnyt.
Nyheder
Olsen Cup 2021 - Klitgaards All Stars Vs. Aalborg CC - Afslutningsfest 2021

Så er tiden kommet til årets Olsen Cup og der skal både findes en vinder og vi skal runde sæsonen af!

Grundet det kolde og grå vejer i en oktober måned har vi valgt at rykke ind på hallen ud på Filstedvejens Skole. Igen i år har vi valgt at holde vores afslutningsfest samme dag som Olsen Cup, efter sidste årets succes. Vi er stolte over at dele de gode tider i klubben både med de gamle elite spiller samt de ny og nuværende spiller i klubben. Vi vil derfor invitere alle til at tage de nærmeste med til en rigtig hyggelig dag, hvor der vil være mulighed for både at træne fra kl 10:00- 14:00 og se cricket kampen imellem de gamle guldvinder og klubbens ny ildsjæle, hvor årets Olsen Cup er på spil.  Kampen forventes at starte omkring kl 15:00.

Aften byder på dejlig aftensmad, pokal-udeling, lottori med mulighed for at vinde en masse af præmier for kun 100 kr. pr. lod. Lodderne kan købes på dagen. Vi ser frem til en hyggelig dag.

Lokation: Filstedvej 16, 9000 Aalborg

Lørdag d. 09.10.2021

Aalborg CC vil satse på ungdom i de kommende år

Aalborg Cricket Club vil i år rette fokus på ungdomsafdeling, hvor der skal prioriteres, planlægges og arbejdes hårdt i de kommende år for at få stablet en ungdomsafdeling på benene.  

Onsdag d. 22.september havde klubben fint besøg af Generalsekretær Alex Olsen og Udviklingskonsulent Carsten Kraushaar Martensen, som primært havde fokus på hvordan vi som klub kan stable en ungdomsafdeling op. Bestyrelsen og klubben tror på, at med den rette planlægning og struktur og ikke mindst samarbejde imellem medlemmerne i klubben, kan i løbet af få år komme nogen lunde i mål med en klar struktur.     

ACC har som udgangspunkt valgt at starte småt ud, med fokus på få skoler i nærområderne. I samarbejde med DCF (Dansk Cricket Forbund) og Gunnar Simonsen, som er idrætslærer og formand for Dansk Skoleidræt i Nordjylland, mener klubben at vi er godt klædt på med erfaring og viden om, hvordan dette projekt kan lykkes for klubben.  

Viser frem til et mere konkret samarbejde imellem partnerne, men er også opmærksomme på at dette kan trække i mange af klubbens få resurser.

Tilstede ved mødet kunne man også få øjnene på Søren Klitgaard, som har vist interesse for at støtte klubben samt hjælpe ACC med at få stablet et ungdomssystem op. Klubben har i flere perioder nydt af hans ekspertise specielt på cricket banen, men også hans erfaring uden for banen.  

Skal du være med til at skabe historie i Aalborg med en af de bedste sportsgrene i byen? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har brug for alt den hjælp vi kan få. Vi klæder dig på bl.a. med en træner kursus, som kan være med til at styrke dine evner både personligt men også professionelt. 

Vi takker DCF for besøget og gælder os til den kommende tid, samarbejde og fokus på ungdom.  

Afslutning på sæsonen 2021

Aalborg CC afslutter sæsonen på en 3. plads i 2. Division landsdækkende.

Med 13 afviklede kampe er det bleven til 8 sejr og 5 nederlag. Årets sidste kamp blev afviklet i Århus imod vores alletiders rivaler. Selvom der ikke var meget at spille for begge klubber til hverken ned eller oprykning i divisionen, så kan man altid regne med at der bliver spillet godt cricket imellem de to klubber. Denne gang afsluttede Aalborg sæsonen med en sejr over Århus.  

Info om kampen: 

Aalborg vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken i en ellers meget langsom bane. Århus havde en god start med deres åbningsgærde der formåede at banke 77 points uden tab af gærde. Men ACC fik sat spinnerne på og tog farten af bolden, som gjorde at Århus ikke kunne spille frit længere. Aalborgs ny ankommende i denne sæson spinbowler Avin Anto løb afsted med (man of the match) med hele 6 gærde på hans 8,5 overs hjulpet af Aalborgs viceanfør Gurkirat Singh der endte med at tage 4 gærde på hans 9 overs. Århus blev kastet ud for 106 points. Aalborg viste igen formen med battet, hvor anfør Qendrim Nika (58) not out hjulpet af Theo Cupido (16) og vores solide 3’er Ravi Ndra (17) der sørgede for at kampen blev vundet i løbet af 11 overs. Vi takker Århus CC for at kampen kunne blive afviklet på deres bane, da Aalborgs bane ikke var til rådighed denne gang.  

Aalborg CC afslutter sæsonen på en 3. plads i 2. Division.

Hjemmebanen er i gen klar!
Aalborg CC har grundet jævning af bane ikke været i stand til at udvikle deres hjemmekampe ned på Dyrskuepladsen den første halvdel af sesonen!

Turneringsstatus og kampstatus  

Den første halvdel af sæsonen har Aalborg CC delt bane med Aarhus CC, da banen ikke har været brugbart. Aalborg Kommune har valgt at jævne klubbens cricket bane ud med over 2 tons jord og ny græsfrø der skal være med til at vokse nyt græs på banen. Resultatet er fantastisk og klubben er rigtig glad over nyheden om at de igen kan benytte deres hjemmebane. En stor tak skal det lyde til Aarhus Cricket Club for hjælpen til at både ACC og FCC kunne afvikle deres kampe i både 2 og 3 division samt T20 kampene. Nu glæder spillerne sig til at de endeligt kan få lov til at spille på en bane de kender lidt bedre end gæsternes. ACC skal på dobbelttur til København den kommende weekend, hvor Nørrebro og Albertslund venter.  

ACC spiller deres næste hjemmekamp ned på Dyrskuepladsen d. 03.07.2021, hvor Hvidovre gæster Aalborg. Det glæder os, at vi igen kan tilbyde vores fans og gæster muligheden om at komme ned og se Cricket i Aalborg. Vi håber selvfølgelig på den stor opbakning af både gamle spiller og cricket interesseret sjæle når Hvidovre gæster ACC.  

 

 

Dommerkursus & Trænerkursus 2021
Dommerkursus tilmelding og informationer
Nu har vi planlagt et nyt kursus, som afholdes 2.-3. oktober 2021.
Vi håber, at I er interesserede i at deltage i det kursus.
Tilmelding til: dcf@cricket.dk – navn, adresse og kontaktoplysninger (telefon og mail)
Hvornår:

Kurset foregår lørdag d. 2. oktober og søndag d. 3. oktober. 2021

Hvor:

Det kommer til at foregå i Aarhus på Scandic City. Start kl. 10.00 lørdag og forventet sluttidspunkt kl. 14.00 søndag.

Frokost og overnatning:

Frokost er inkluderet i prisen. Ønsker man overnatning er det også muligt, dog er dette for egen regning. Book venligst selv overnatning direkte med hotellet.

Hvem:

Kurset er målrettet nye dommere som endnu ikke har været på kursus, men tidligere dommere som ønsker at deltage for at friske deres hukommelse op, er også velkommen. Kurset kvalificerer dig til at stå dommer i DCF rækker.

Sprog:

Kurset gennemføres på dansk, mens materialerne er overvejende på engelsk

Pris:

Det er gratis at deltage. Udeblivelse eller afbud senere end 3 dage før kurset, betyder at din klub faktureres kr. 1.500

Tilmelding:

Tilmelding hos dcf@cricket.dk – navn, adresse og kontaktoplysninger (telefon og mail)

Tilmeldingsfrist:

Sidst frist for tilmelding: onsdag d. 22. september

Trænerkursus 2021 og yderligere info.

Kurset bliver afholdt søndag d. 14. november 2021 kl. 09.30 – 17.00 i Holling-hallen, Herning.

Læs mere på dette link: https://cricket.dk/traenerkursus-i-vest-2/

Spørgsmål og tilmelding foregår til Frederik Klokker via mail: klokker@cricket.dk eller på tlf.: 40110479 – man må også gerne stille spørgsmål til Carsten via mail: carsten@cricket.dk eller på tlf.: 22982061.

 

 

ACC Generalforsamling 2021 / ACC Ordinary Annual General Meeting

Aalborg Cricket Club indkalder til ordinær generalforsamling

Mandag, den 29. Marts 2021 kl. 20:00


Generalforsamlingen afholdes: Online (Teams)

Klik her for at deltage i mødet.!

I henhold til regerings forsamlingsforbud afholdes årets Generalforsamling Online. Alle indkommende forslag skal sendes til formanden på mail. 

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på: thomas_acc@hotmail.com senest den. 21.03.2021


Alle bestyrelsesposter er på valg i år.
Formand: Thomas Lorenzen – Villig til genvalg

Kasserer: Jan Anker Nielsen – Villig til genvalg
Næstformand: Qendrim Nika – Villig til genvalg
Bestyrelsesmedlem: Theo Cupido – Villig til genvalg
Bestyrelsesmedlem: Rohind Muthuselvaraj – Villig til genvalg
Suppleant: Ravi Ndra – Villig til genvalg
Revisor: Harsh Parikh – Villig til genvalg


§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Vedtægterne finder du her.!


På bestyrelsens vegne

Formand

Thomas Lorenzen

Neglebidende 40-overs kamp imellem ACC og Klit All-Stars (Olsen Cup 2020)

Værtsklubben ACC tog pænt imod Klit All-Stars til den årlige indbyrdes kamp om vandrepokalen til minde for Henning Tranholm Olesen (1944-2013). Turnering blev stiftet helt tilbage i 2013, hvor man aftalte at en gang om året, så skulle alle de ”gamle” klubmedlemmer spille en kamp med den nuværende aktivt klubhold. Indtil videre har de “gamle” formået at vinde pokalen 3 gange, hvor klubben har vundet 4 gange og i år formåede klubben igen at sikre sig en tæt sejr.

Klit All-Stars ledet af Søren Klitgaard(c) havde stillet med et stærkt hold i år, hvor Martin Sørensen(wk), Lasse Herholdt Froberg, Niels-Peter Kopperholdt, Anders Larsen, Peter Thorup, Mads kopperholdt, Tommy Jeppesen, Christian Dirkov og Thomas Lorenzen. Spiller der viste at de stadig kan være med i topniveau.

Aalborg CC med anfør Qendrim Nika(a), stillede op med Pathan Nayamul Haque, Ravi Ndra, Theo Cupido(wk), Rohind Muthuselvaraj, Monjurul leo karim, Gurkirat Singh, Ayush Bharti, Sunny vernekar, Gokula Krishnan Selvam, Syed Ahmed Tajuddinog Harsh Parikh.

Klit All-Stars vandt lodtrækning og gik til gærdet først. Martin (14) og Lasse (14) lagde godt ud fra land og Niels Peter (27), Mads Kopperholdt (18), Tommy Jeppesen med 20 point sikrede de en total på 170 point. Bedste bowler fra ACC blev Ayush med 3 for 22 og Syed med 3 for 34.

ACC gik til gærdet med Qendrim Nika (12) og Pathan (7). Anfør Q.Nika blev grebet af Keeperen Martin Sørensen på et rigtig god boldt kastet af Mads Kopperholdt. Ravi Ndra(30) som 3’ere viste sin form endnu engang at han kan batte. Theo (15) og Rohind (19) hjalp lidt på score, men acc mistede 2 hurtige gærde og Gurkirat Singh (26) samt Ayush Bharti(19), tog kampen helt tæt på og med den sidste gærde for ACC formåede de at indhente 171 point. Bedste bowler fra Klit All-Stars blev Thomas Laranzen der tog 3 gærde for 26 point. ACC sikre sig derfor en sejr og pokalen i endnu et år.

Aalborg CC vil gerne takke alle dem der deltog og dem som kom ned og kiggede ved lægterne. Vi håber at se jer alle til endnu engang fight mellem de to hold til næste år.

Følg os på Facebook (https://www.facebook.com/aalborgcricketclub/) og Instagram (https://www.instagram.com/aalborgcricketclub/?hl=da).

Aalborg's senior hold topper tabellen under DCF T20 S2 Pulje 2, Vest

4 hjemme kampe er det bleven til indtil videre for ACC, da sidste weekend havde Fredericia og Viborg på besøg ned på Dyrskuepladsen i Skalborg. Her blev det til to sejr for ACC der overbevisende viste at de havde lidt mere kvalitets cricket i sig. Denne weekend havde ACC, Kolding samt Ikast-Brande på besøg, hvor det også blev til 2 sejr.

Anfør Q. Nika har været godt tilfreds over holdets udvikling siden start af sæsonen 2020. Holdet samarbejder bedre og spillerne er indforstået med deres individuelle roller på holdet. Dette har gjort, at tingene er begyndt at hænge sammen og hver enkelt spiller får den frihed til at fokuserer på deres egne roller i holdet samt deres udvikling i sporten. Klubben og træneren Theo Cupido der i længere perioder har spillet højt niveau Cricket i Denmark har gjort et godt stykke arbejde igennem Corona-krisen, hvor de har haft noget mere tid til at fokusere på træning og udvikle de forskellige spiller end sædvanligt.

Med 4 sejr på hjemmebane hhv. over Fredericia, Viborg, Ikast-Brande samt Kolding topper ACC tabellen. Overblik og scorercards kan du finde her: http://ezapps.dk/cricket/pointstable/index

Følg os på Facebook (https://www.facebook.com/aalborgcricketclub/) og Instagram (https://www.instagram.com/aalborgcricketclub/?hl=da).

ACC Generalforsamling 2020 / ACC Ordinary Annual General Meeting

I henhold til vedtægterne indkaldes hermed til generalforsamling i Aalborg Cricket Club

Onsdag, den 17. Juni 2020 kl. 19:00

Generalforsamlingen afholdes: Filstedvejen 16, Aalborg 9000

§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på mail: dariousgreen@icloud.com senest den. 01.06 2020.

På bestyrelsens vegne

Formand

Darious Ravishangar

ACC Generalforsamling 2019 / ACC Ordinary Annual General Meeting

I henhold til vedtægterne indkaldes hermed til generalforsamling i Aalborg Cricket Club

Søndag , den 31. marts 2019 kl. 12:00

 

Generalforsamlingen afholdes: Filstedvej 16, 9000 Aalborg.

§5.7 Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne:
• Valg af dirigent og stemmetæller
• Bestyrelsens beretning
• Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
• Indkomne forslag
• Forslag til handlingsplan og budget
• Valg af bestyrelse og suppleant
• Valg af revisor
• Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal fremsendes til formanden på mail: niika-rabor@hotmail.com senest den. 17.marts 2019.

På bestyrelsens vegne

Formand

Qendrim Nika

Olsen Cup 2018 (Til minde om Henning Tranholm Olesen)
Lørdag 29. september var der kaldt til Olsen Cup.
I år skulle det være, hvor de ”gamle” skulle vinde igen. 2×40 overs.
Til denne kamp, var der hente nye ”gamle” ind til opgøret i kraft af Jeppe Vamberg, Rasmus Lorentzen, Kenneth Ørum Kirkegaard og Marcus(Ulrik Sørensens nevø).
Dette måtte siges at være en meget stor mundfuld for Aalborg Cricket Klub.
De ”gamle” blev sendt i marken i første innings, hvilket nok ikke var en dårlig idé.
Hjemmeholdets Gurkirat Singh var bedste mand med en flot score på 57. Bedste kaster for de gamle var Marcus med 3 gærder for kun 6 point. Ganske imponerende. Men også godt kastet af Jeppe, Peter, Martin, Rasmus og Jesper. Ydermere er man nødt til at sige at ”Catches win matches”. Tommy lagde ud med en fantastisk greb og derefter så de gamle sig ikke tilbage. Alle gribe-chancer blev holdt (dem som man kom i nærheden af, ingen nævnt ingen glemt) og derfor kunne hjemmeholdet ”kun” skrabe en score sammen på 125 point for alle mand.
Efter pausen skulle de ”gamle” så prøve at jagte scoren på 125 point. Igen var der ingen tvivl om hvem der var bedst på dagen.
Marcus lavede flotte 61 not out og Peter hjalp godt til med 27.
De ”gamle” passerede dermed ACC´s score for kun 3 gærdefald.
Dermed fandt pokalen endnu engang ”hjem”, hvor den hører til, synes mange.

På vinderholdets vegne af Klitgaard all Stars
Søren Klitgaard

FCC vinder over ACC i årets North Jutland Cup 2018
ACC og FCC har i år startet en nyt lokal turnering op, som finder sted en gang om året. Kort sagt, så spilles der om en vandrepokal, som vinderholdet får lov til at gravere deres klub på samt kan den tages med hjem og beholde den i et helt år. Ligeledes uddeles der to pokaler til den mest værdig spiller (MVP) fra begge hold.

I en lidt trist regnvejrsdag gik ACC til gærdet først og med alle mænd ud inden de tilladte 40 overs kunne ACC sætte et total scorer på tavlen af 244 point. MVP-prisen fra ACC gik til Theo Cupido med en score på 37 point og 3 gærde. FCC gik til gærdet med en plan om at være ind ved gærdet i alle de tilladte overs- og så skulle runs nok komme. Mange af spillerne tog ansvaret ind ved gærder ved at gå ind og hente den høje score som ACC havde sat. Efter 39 overs og med 7 gærde ned kunne FCC passerer ACC’s score. MVP-prisen til FCC gik til Atif Jamal (c) med et flot kaste statistik: 4 gærde for 32 point og 5.2 overs og 67 point.

Efter en vellykkede North Jutland Cup 2018, ser begge klubber og hold frem til næsteårets indbyrdes cricket kamp.