Under dette link: Bagagerumsmarked har du mulighed for at se tider over, hvornår der bliver holdt bagagerumsmarked ned på Dyrskuepladsen. Ønsker man selv at deltage i salget eller se hvornår der bliver holdet marked i Skalborg kan man også finder det under linket, samt kontakt informationer og andet info over markedet. Dette marked er med til at støtte de lokale sportsklubber, så kom ned og gør en god handel samt støt sporten.

 

BAGAGERUMSMARKED – en indtægt der batter hele sæsonen !

For år tilbage var det en af de gode “gamle” repræsentanter for byens Cricket, den tidligere CHANG spiller, Per Høeg, som greb muligheden og fik os ind på bagagerumsmarkedet. I samarbejde med Skalborg Boldklub, står Aalborg Cricket Club for salget af bl.a. kaffe, øl/vand og pølser. Siden da er bagagerumsmarkedet, udsalget og indtægterne derfra, blevet større fra gang til gang, til stor gavn for begge klubber. Det er takket være det frivillige arbejde, af aktive medlemmer som Per Høeg, at vi fortsat har økonomi til overlevelse som Cricket Club i Aalborg.

I praksis er der mindst tre frivillige på opgaven med at skære og smøre ca. 200 rundstykker, skære kage, hente vand og lave kaffe/te.

Der skal opstilles prisskilte og parasoller, der skal hentes, samles og vaskes plastikborde og stole til de mange gæster/kunder, alt skal være på plads og parat inden åbningstid kl.10.00 Derefter skal der smilende langes varer over disken til en stadigt voksende kø af sultne og tørstige kunder, nærmest non-stop til kl 16.00 hvor markedet lukker og kassen gøres op. som regel bliver klokken 16.30 før alt er pakket sammen og de trætte hjælpere kan holde fri.

Heldigvis har vi efterhånden opnået en vis rutine i arbejdet og haft held med at rekruttere frivillige medhjælpere, fra aktive spillere og deres familier. Alle har efterfølgende givet udtryk for, at det var sjovt, hyggeligt og særdeles hårdt, at deltage. Derfor vil jeg afslutningsvis benytte denne lejlighed til at takke dem alle og samtidigt opfordre nye til, at komme ud af busken og tilbyde jeres hjælp til afvikling af de sidste bagagerumsmarkeder i år.

Mvh. Jesper T. Olesen

ACC ansvarlig for Bagagerumsmarket 2012 & 2013

 

Program 2013:

14. April 12. Maj 9. Juni 14. Juli 11. August 8. September 13. Oktober

Sted: Dyreskuepladsen, 2 Søndag i måneden, Mødetidspunkt aftales med Jesper

 

Program 2012:

8. April 13. Maj 10. Juni 8. Juli 12. August 9. September 14. Oktober

Sted: Dyreskuepladsen, 2 Søndag i måneden, Mødetidspunkt aftales med Jesper