Bagagerumsmarked

En indtægt der batter hele sæsonen…

For år tilbage var det en af de gode “gamle” repræsentanter for byens Cricket, den tidligere CHANG spiller, Per Høeg, som greb muligheden og fik os ind på bagagerumsmarkedet. I samarbejde med Skalborg Boldklub, står Aalborg Cricket Club for salget af bl.a. kaffe, øl/vand og pølser. Siden da er bagagerumsmarkedet, udsalget og indtægterne derfra, blevet større fra gang til gang, til stor gavn for begge klubber. Det er takket være det frivillige arbejde, af aktive medlemmer som Per Høeg, at vi fortsat har økonomi til overlevelse som Cricket Club i Aalborg.
I praksis er der mindst tre frivillige på opgaven med at skære og smøre ca. 200 rundstykker, skære kage, hente vand og lave kaffe/te.
Der skal opstilles prisskilte og parasoller, der skal hentes, samles og vaskes plastikborde og stole til de mange gæster/kunder, alt skal være på plads og parat inden åbningstid kl.10.00 Derefter skal der smilende langes varer over disken til en stadigt voksende kø af sultne og tørstige kunder, nærmest non-stop til kl 16.00 hvor markedet lukker og kassen gøres op. som regel bliver klokken 16.30 før alt er pakket sammen og de trætte hjælpere kan holde fri.
Heldigvis har vi efterhånden opnået en vis rutine i arbejdet og haft held med at rekruttere frivillige medhjælpere, fra aktive spillere og deres familier. Alle har efterfølgende givet udtryk for, at det var sjovt, hyggeligt og særdeles hårdt, at deltage. Derfor vil jeg afslutningsvis benytte denne lejlighed til at takke dem alle og samtidigt opfordre nye til, at komme ud af busken og tilbyde jeres hjælp til afvikling af de sidste bagagerumsmarkeder i år.

Mvh. Jesper T. Olesen
ACC ansvarlig for Bagagerumsmarket 2012 & 2013

 

FØLG OS

For opdatering

KONTAKT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia velit a feugiat finibus. Morbi iaculis diam id tellus iaculis, eu pretium metus fermentu

Bane

Dyrskueplads, 9200 Aalborg SV, Aalborg

Parkering

Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV, ved Skalborggårdhallen

Postadresse

Østre Havnegade 8, st. tv. 9000 Aalborg

Omklædning & Cafeteria

Dyrskuevej 2, 9200 Aalborg SV